13. oktobra, 2021  

VABILO NA POSLOVNI ZAJTRK

VABILO NA POSLOVNI ZAJTRK

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije v sodelovanju z Višjo prometno šolo Maribor v okviru aktivnosti Razvoj vseživljenjske karierne orientacije in svetovanja v višjem strokovnem izobraževanju vabi na

POSLOVNI ZAJTRK V MARIBORU.

Karierni dogodek, na katerem bodo imeli možnost neposrednega srečanja študenti, diplomanti in delodajalci, bo potekal v 

torek, 19. oktobra 2021, med 9. in 11. uro,

na Višji prometni šoli Maribor, Preradovičeva ulica 33.

Srečanje je namenjeno promociji višjega šolstva, predstavitvi projektnega dela študentov, predstavitvi potreb in pričakovanj delodajalcev ter navezovanju stikov med študenti in potencialnimi delodajalci.

V sodobnem času, ki ga je v zadnjem obdobju zaznamovala tudi Corona kriza, se vsakodnevno srečujemo z mnogimi izzivi, tudi takimi, ki jih v preteklosti nismo zaznali, kot npr. pomanjkanje kakovostnega kadra. Na ta izziv se želimo čimprej pripraviti, zato smo se odločili na enkratnem dogodku povezati podjetja v regiji s karierno usmerjenimi študenti. Dogodek bo namenjen tudi kariernim razgovorom za navezovanje stikov med delodajalci in študenti.

Vljudno vas vabimo, da se srečanja udeležite in izkoristite priložnost za druženje, navezavo stikov ter utrjevanje povezav med študenti in podjetji, ki vam jo nudi Skupnost VSŠ v sodelovanju s Prometno šolo Maribor, Višjo prometno šolo.

Za udeležbo na dogodku morate izpolnjevati pogoj PCT oziroma takrat veljavni predpis glede preprečevanja širjenja epidemije.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

 

Skupnost Višjih strokovnih šol Republike Slovenije

in

Višja prometna šola Maribor

 

Sorodni

 

Zakaj izbrati nas?

0

diplomantov

0

število partnerskih podjetij

0

let tradicije izobraževanja

0

let mednarodnega sodelovanja