13. junija, 2019  

Slovenski državni gozdovi, d. o. o. – odpremnik GLS (m/ž)

Slovenski državni gozdovi, d. o. o. – odpremnik GLS (m/ž)

Naziv delodajalca Slovenski državni gozdovi, d. o. o.
Naslov delodajalca Rožna ulica 39 , 1330 KOČEVJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate kontaktna oseba:  telefon: . el. naslov: katarina.becic@sidg.si
Naziv delovnega mesta oziroma dela ODPREMNIK GLS. DELO SE OPRAVLJA V OKVIRU PE MARIBOR PO DELOVIŠČIH GO ČRNA NA KOROŠKEM – M/Ž
Opis del in nalog SAMOSTOJNI PREVZEM IN ODDAJA GLS S KC Z IZDELAVO POTREBNIH DOKUMENTOV, PREJEMANJE DOBAVNIH NALOGOV ZA KUPCE OD POMOČNIKA VODJE PE IN VODJE PRODAJE IN LOGISTIKE, OPTIMIZACIJA IN SUKCESIVNOST ODDAJE GLS GLEDE NA ZALOGE NA KC IN VELIKOSTI SKLADIŠČ OB KC, ZAGOTAVLJANJE USTREZNEGA NAKLADANJA IN RAZKLADANJA GLS Z VODENJEM IN USMERJANJEM VOZNIKOV KAMIONOV, NADZOR IN PREVZEM DELOVIŠČ PO NAVODILU “VODJE GOZDNEGA OBRATA”, ZAKLJUČEVANJE DELOVIŠČ, SODELOVANJE PRI NADZORU IN PREVZEMU DEL IZVAJALCEV V GOZDOVIH PRI SEČNJI IN SPRAVILU LESA, GOZDNO GOJITVENIH IN VARSTVENIH DEL TER GRADNJI, REKONSTRUKCIJI IN POPRAVILU VLAK, NADZOR IN POROČANJE NADREJENIM O NEPRAVILNEM KROJENJU, SORTIRANJU, OBDELAVI GLS, AŽURNO VODENJE DNEVNIKA DELA O OPRAVLJENEM DELU, PREVOŽENIH KM IN PORABI DELOVNEGA ČASA, ANALIZA PODATKOV IN PRIPRAVA POROČIL O IZMERJENIH IN ODDANIH GLS, SODELOVANJE PRI OPTIMIZACIJI PREVOZNO PRODAJNIH PROCESOV, SODELOVANJE (PO POTREBI) PRI PREVZEMIH DEL V GOZDNI PROIZVODNJI, VODENJE SKLADIŠČA (MATERIALNO BLAGOVNO KNJIGOVODSTVO, PREVZEM IN ODDAJA LESA, KROJENJE,…), OPRAVLJANJE DRUGIH AKTIVNOSTI ORGANIZACIJSKE ENOTE V SKLADU Z USPOSOBLJENOSTJO.
Upravna enota delovnega mesta oziroma dela MARIBOR
Izobrazba srednja strokovna, srednja splošna, Gozdarstvo in lov
Trajanje zaposlitve Nedoločen čas
Delovni čas polni delovni čas
Delovne izkušnje 3 mes
Vozniški izpit B
Znanje jezikov slovenski jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Drugi pogoji znanje enega tujega jezika (ang. ali nem.), brezhibno poznavanje standardov klasificiranja in kvantificiranja GLS, Pisni prijavi s kratkim življenjepisom (Europass) morajo na razpisano delovno mesto kandidati/kandidatke predložiti: 1. fotokopijo dokazila o izobrazbi, 2. izjavo o pridobljenih delovnih izkušnjah (opis delovnih izkušenj in trajanje), 3. samooceno poznavanje standardov klasificiranja in kvantificiranja GLS z navedbo nivoja znanja odlično, zelo dobro, dobro, slabše, ne obvladam, 4. izjavo o razumevanju slovenskega jezika, razen, če je kandidat/kandidatka zahtevano izobrazbo dosegel/la na slovenski šoli. Kandidate/kandidatke vabimo, da posredujejo pisne prijave z življenjepisom (Europass) in zahtevanimi dokazili: na e-naslov: katarina.becic@sidg.si, s pripisom v zadevi »razpis za Odpremnik GLS«. Prepozne, neustrezno označene in nepopolne vloge ne bodo obravnavane. Ustrezni kandidati/kandidatke bodo prejeli vabila na razgovor po e-pošti. Z izbranim kandidatom/kandidatko bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s poskusnim delom treh mesecev. Delo se bo opravljalo v okviru PE Maribor po deloviščih GO Črna na Koroškem. O odločitvi bodo prijavljeni kandidati/kandidatke obveščeni v skladu z delovno pravno zakonodajo.
Prijava je mogoča do 17. 06. 2019
Način prijave kandidatov kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti
Poskusno delo 3 mesece
Objava PD na Maribor

 

Zakaj izbrati nas?

  • učiteljski in predavateljski kader z bogatimi izkušnjami iz prakse;
  • sproščeno vzdušje med dijaki, študenti in učitelji/predavatelji;
  • strokovna srečanja, delavnice in posveti s strokovnjaki iz uspešnih partnerskih podjetij;
  • karierni center vam olajša pot do zaposlitve;
  • možnost izobraževanja v tujini – Erasmus Plus;
  • strokovne ekskurzije doma in v tujini;
  • družabne aktivnosti (spoznavni večeri, športne igre, kulturni dogodki …);
  • dostop z javnimi potniškimi sredstvi in možnost brezplačnega parkiranja;
  • možnost bivanja v dijaškem in študentskem domu;
  • možnost toplih in hladnih obrokov (tudi študentski boni).