Interesne dejavnosti

Nogomet

V domu organiziramo nogometni krožek, kjer se dijake in dijakinje postavi v enakovredne ekipe, ki nato tekmujejo med seboj. Igro seveda bučno opazuje eden izmed vzgojiteljev. Pri nas tudi spodbujamo zdravo tekmovalnost.

Košarka

Naš dijaški dom organizira veliko dejavnosti, s katerimi se lahko dijaki in dijakinje ukvarjajo. Ena izmed teh dejavnosti je košarka. Pri tej dejavnosti se dijaki in dijakinje lahko razigrajo ter se naučijo timskega delovanja, prav tako pridobijo veselje do igre.

Odbojka

Naši dijaki zelo radi igrajo odbojko. Ob igri se sprostijo in na ta način lažje učno napredujejo. Vsako leto potekajo tudi meddomska tekmovanja, katera se lahko dijaki udeležijo.

Namizni tenis

Veselje dijakov do igranja namiznega tenisa je ogromno. V dijaškem domu organiziramo tudi tekmovanje med dijaki. Najbolje uvrščeni dijaki nato tudi zastopajo naš dom na meddomskem tekmovanju.

Fitnes

V našem domu skrbimo tudi za zdravje. Držimo se načela: “Zdrav duh v zdravem telesu”. Imamo ogromno naprav za krepenje telesa. Prav tako organiziramo treninge v sambi in rokoborbi, na katere se lahko prijavijo dijaki in se naučijo veščin samoobrambe.

Umetniško ustvarjanje

Dijaki se lahko kreativno izražajo na veliko različnih načinov, eni izmed teh so ustno, pisno ali likovno izražanje. Njihov talent lahko dijaki nato pokažejo na razstavah, prireditvah, delavnicah.

Zakaj izbrati nas?

0

let tradicije

0

procentna izobraževalna pomoč

0+

interesnih dejavnosti

0+

učnih ur na dan