6. decembra, 2019  

MUNERA3 – utrinek s konference »Veščine na moji vseživljenjski karierni poti«

MUNERA3 – utrinek s konference »Veščine na moji vseživljenjski karierni poti«

Letošnja konferenca Munera3 (12. 12. 2019, Thermana Laško) je potekala na temo »Veščine na moji vseživljenjski karierni poti«. Po uvodnem pozdravu mag. Mirana Sakside, direktorja ŠC Nova Gorica, in direktorice Direktorata za srednje in višje šolstvo ter izobraževanje odraslih ge. Elvire Šušmelj je vsestranski umetnik Tilen Artač k besedi povabil še priznane strokovnjake iz gospodarstva s kratkimi prispevki na temo konference:

Umetna inteligenca v izobraževanju
Martin Hamilton, strokovnjak na področju umetne inteligence v  izobraževanju
Digitalno bančništvo
dr. Peter Merc, pravnik in podjetnik
Digitalizacija v kmetijstvu – upravljanje pametne kmetije
Danilo Meolic, upravljalec pametne kmetije

V panelnem delu z naslovom Odličnost v poklicnem in strokovnem izobraževanju na moji vseživljenjski karierni poti so sodelovali g. Igor Magdič, direktor Term 3000, mag. Gregor Rak, direktor Prometne šole Maribor, Helena Posega Dolenc, direktorica Šolskega centra Postojna, Maja Voje, samostojna podjetnica (Maja Voje Growth lab), Matej Veber, predavatelj, in Lili Frece, udeleženka izobraževanja in usposabljanja.

Poklicno in strokovno izobraževanje se že prilagaja potrebam in trendom prihodnosti. Svoje napore moramo skupaj še pospešiti in okrepiti, da bomo v praksi udeležencem vseživljenjskega izobraževanja lahko nudili  odličnost, dostop in vključenost v času celotne karierne poti. Kako to storiti – svoja razmišljanja o tem so podali udeleženci panelne razprave.

Sledile so še delavnice in, seveda, minutke za sprostitev.

 

Sorodni

 

Zakaj izbrati nas?

0

diplomantov

0

število partnerskih podjetij

0

let tradicije izobraževanja

0

let mednarodnega sodelovanja