27. marca, 2020  

OBVESTILO – izredni študij

OBVESTILO – izredni študij

Na podlagi usmeritev Vlade RS in pristojnega ministrstva vas obveščamo, da bo šola do nadaljnjega zaprta in da bo študijski proces še naprej potekal samo v spletni učilnici Teams po naslednjih navodilih šole:

  • Gradiva za predmet, ki trenutno poteka, so naložena v učilnici Teams (za posamezni predmet). Gradiva so vsebinsko in didaktično pripravljena za samostojni študij doma.
  • Študenti VPŠ spremljajo študijski proces in v njem aktivno sodelujejo po spodaj navedenem urniku (ponedeljek in četrtek).
  • Vsak ponedeljek in četrtek vam bodo po urniku od 16.00 do 20.00 preko Teamsa (skliče video predavanje) na voljo predavatelji ‒ za predavanja, vaje ali svetovanje za predmet, ki se trenutno izvaja.
  • IZVEDBA IZPITOV – izvedba vseh izpitov (ustni, pisni, kolokviji) se v omenjenem obdobju prestavi na čas, ko bo v skladu z navodili pristojnega ministrstva spet mogoče izvajati študijski proces v šoli. Namesto izvedbe izpita bomo v terminu, ki je predviden za izpit, nadaljevali z izvajanjem naslednjega predmeta.

URNIK IZVEDBE – IZREDNI ŠTUDIJ/1. LETNIK

URNIK IZVEDBE – IZREDNI ŠTUDIJ/2. LETNIK

Za vsa dodatna pojasnila v zvezi z izvedbo izrednega študija lahko pokličete vodjo izrednega študija na tel. 051 676 381 ali pišete na martina.belsak@vpsmb.eu. V kolikor je nedosegljiva, lahko kontaktirate tudi mag. Dušana Kolariča na tel. 051 351 203 ali pišite na dusan.kolaric@vpsmb.eu.

Bodimo strpni in ostanimo zdravi.

 

Sorodni

 

Zakaj izbrati nas?

0

diplomantov

0

število partnerskih podjetij

0

let tradicije izobraževanja

0

let mednarodnega sodelovanja